Útjavítások Pécsett

Útjavítások Pécsett

Rövid Hírek
PDF
2019. augusztus 23 és 27. között több helyszínen is útburkolat javítási munkálatokra kerül sor.

Augusztus 23-án (pénteken) reggel 8.00-tól az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban illetve a Kodály-Alkotmány-Petőfi utcai körforgalomnál lesz forgalmi rend változással járó útburkolat javítási munkálat. Az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban a Siklósi út felé vezető sáv illetve a Budai városrész felé vezető külső sáv is le lesz zárva. Az Alkotmány utcai körforgalomnál a buszok nem hajthatnak be a Kodály Zoltán utcába, helyette a Petőfi utca felé lesznek terelve. Egyéb gépjárműforgalom a körforgalom középszigetét igénybe véve tud haladni a Kodály Zoltán utcában.

Az aszfaltozási munkálatok 26-án (hétfőn) fognak zajlani, a fenti lezárások 27-én (kedden) reggel 08.00-ig lesznek érvényben. Ehhez kapcsolódóan 26-án (hétfőn) és 27-én (kedden) a Rákóczi út Jókai és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán is aszfaltozási munkálatokra fog sor kerülni. Ez a szakasz hétfő reggel 08.00-tól kedd délután 18.00-ig a személygépjármű-forgalom elől el lesz zárva, csak a buszok közlekedhetnek erre.

Kérjük, a kihelyezett közúti jelzéseknek megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek. Kérjük, amennyiben tehetik, ebben az időszakban válasszanak más útvonalat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés