A jövő Banksy-jétől a történészpalántákig – nyári táborok Pécsett

2024. április 30. kedd, 08:46 Rövid Hírek
PDF

Háromféle napközis táborral várja a gyerekeket nyáron a Zsolnay Örökségkezelő. A tematikában a művészet, a történelem és a természettudományok kapnak főszerepet.

Kortárs Junior nyári tábor – STREET UP

Időpontok: június 24-28., július 8.-12.

Életkor: 8–13 év

Gördeszkák és graffitizés – legálisan! A tábor ideje alatt street art kiállítások láthatók a Zsolnay Negyedben. A résztvevők a kiállításlátogatások mellett megismerkedhetnek olyan képzőművészeti irányzatokkal, mint a dadaizmus, az urban art, a mural, a skate art és a street art. A táborban központi szerepet kap az alkotás: a gyerekek lekövethetik a street artra jellemző munkák folyamatát és kipróbálhatják, milyen egy street artista bőrébe bújni!

Jelentkezés és további információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36 20 436 0163

Részvételi díj: 40.000 Ft / fő. Testvérkedvezménnyel 37.000 Ft / fő

A részvételi díj a programokon való részvétel mellett az étkezést is tartalmazza (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

Jövőkód helytörténeti tábor

Időpontok: július 15-19.

Életkor: 9–12 év

Az öt nap során Pécs más-más történelmi korszakaiba barangolhatnak a gyerekek: az ókor, a középkor, a török-kor, az aranykor és a jövő elevenedik meg a táborban. Nemcsak időben, hanem térben is bejárják a várost keresztül-kasul! Kalandok, izgalmak, rejtvények, történelmi és gasztronómiai utazás a föld alatt és a város felett.

Részvételi díj: 49.000 Ft/fő. Testvérkedvezménnyel 40.000 Ft/testvér

Jelentkezés és további információ: Novák Emese +36 30 414 2676, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Természettudományos kaland - nyári tábor a Zsolnay Negyedben

Időpontok: július 22-26.

Életkor: 7–10 év

Planetáriumi bemutatók, Varázsóra kísérletek, csillagászati foglalkozás, játék a Labor- Interaktív Varázstérben, VR Univerzum, kézműves foglalkozás és sok más izgalmas program 5 napon át, a természettudományok varázslatos világában.

Részvételi díj: 45.000 Ft/fő, testvérkedvezménnyel 42.000 Ft/fő

A részvételi díj a programokon való részvétel mellett az étkezést is tartalmazza (tízórai, meleg ebéd, uzsonna).

Jelentkezés és további információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , 0630/8161416

Részletek: https://www.pecsiprogram.hu/programok/nyari-taborok

Forrás: ZsÖK

Hirdetés
Hirdetés