Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

Kezdőlap > Jegyzet > Rövid Hírek > Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

2018. augusztus 16. csütörtök, 20:16 Rövid Hírek
PDF

A tanévkezdés sok utánajárást jelent a szülőknek, a legtöbb család számára anyagilag is megterhelő elindítani a gyermekeket iskolába, óvodába, bölcsődébe. A Pécsimami Egyesület 2018. augusztus 19-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között a Szliven Étteremben (Pécs, Mezőszél utca 1.) baba- és gyerekholmi börzével segíti az őszre készülő és gyermeket váró szülőket.

Az augusztusi börzét azért rendezik meg évek óta, hogy mire megnyílik az intézmények kapuja, már be lehessen szerezni a kinőtt gyerekholmik helyett az "újat", a bolti ár töredékéért. A látogató jó eséllyel bukkanhat iskolatáskára, tolltartóra, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, sosem használt lábbelit is ki lehet fogni. Póló, nadrág, pulcsi, átmeneti kabát... mindebből szintén nagy a választék.

A börze ideje alatt az épületben található MOSOLYFARM Játszóház kedvezményes áron látogatható, így a gyerkőcöt és apát sem kell otthon hagyni! A szülőket igényes környezetben, szoptatási lehetőséggel, büfével és meglepetésekkel várják délutáni időpontban, hiszen a Pécsimami börzéjére nem kell korán kelni.

A belépés ingyenes, bővebb információ a Pécsimami weboldalán található.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés