Kezdőlap > Közélet
Közélet

Elhunyt Sárkány József

2019. január 18. péntek, 18:04 Közélet
PDF
Tragikus hirtelenséggel elhunyt munkatársunk, Sárkány József művészettörténész, a Janus Pannonius Múzeum osztályvezető főmuzeológusa január 17-én.
 

Komoly havazás várható Pécsett pénteken délutántól – Figyeljünk egymásra!

2018. december 13. csütörtök, 20:30 Közélet
PDF
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelzése szerint Pécs térségében akár 10-15 centiméternyi friss hó hullhat péntektől kezdve. Fokozott óvatosságra lesz szükségünk a közlekedésben az utakon, járdákon, tereken. Ezért kérek mindenkit, hogy figyeljünk egymásra, segítsük egymást! (Fotó: Pécsi Riport)
 

Hamarosan kezdődik a VIII. Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásár

2018. november 27. kedd, 16:52 Közélet
PDF

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pécsi Adventi Kézműves és Mesevásárt a Széchenyi téren, november 30. és december 23. között. Minden megtalálható lesz itt, ami az ünnepi készülődéshez és a lelki ráhangolódáshoz szükséges. Sőt, egy különleges, dél-afrikai a-capella kórus is hozzájárul az adventi varázslathoz, ugyanis európai turnéjának keretében Pécsre is ellátogat a The Boulevard Harmonists.

 

Fesztiválok fesztiválja Pécsett!

2018. október 05. péntek, 08:10 Közélet
PDF

A Nemzeti Kulturális Alap 25 éves születésnapja alkalmából az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiuma szervezésében a kollégium által 2016-ban támogatott 25 fesztivál mutatkozik be az ország 20 „fesztivál településén”. Pécsett október 7-én Fesztiválok fesztiválja címmel szervez családi fesztivált és gálát a Kollégium és a Zsolnay Örökségkezelő NKft.

 


1. oldal / 25

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés