Kezdőlap > Közélet > Bolond likból bolond szél fú

Bolond likból bolond szél fú

2016. május 04. szerda, 19:01 Közélet
PDF
Ezt a likat most úgy hívják, hogy Fidesz-kormány. Népszavazást kezdeményezni egy olyan kérdésben, amit Európa nem akar ránk kényszeríteni, ami Európában nincs napirenden, aminek tehát az égvilágon semmi értelme, jelzi az önmaga csalhatatlanságába belecsavarodott vezér bamba őrületét. 
Ezen a tényálláson nem változtat az, hogy a Kúria jóváhagyta a népszavazásra feltett kérdést - hazánkban a jogállam már régen megszűnt, intézményei egytől-egyig elporladtak (gondoljunk csak a nemzeti valutát szakmányban gyengítő, tekintélyét elvesztett és bűnszövetkezetté silányult Magyar Nemzeti Bankra). 

Van-e mégis valami mögöttes sunyi szándék? Van: felkészíteni a magyar társadalmat arra, hogy előfordulhat: kiraknak Bennünket az Európai Unióból. Nyugat-Európa megunta az eszelős keleti törpe diktátorok nevetséges ugrabugrálását. Megbánta a keleti bővítést. Van elég globális kihívás: Kína, Oroszország, terrorizmus, menekülthullám, adósságválság, klímaváltozás, munkanélküliség, satöbbi. Nem kell Nyugat-Európa hátára nevetséges púpként az acsarkodó, fogvicsorgató, pökhendi és pimasz, fennhéjázó és nacionalista, türelmetlen és kirekesztő Kelet. 

2020-ra bízvást megváltozik a világ. Ha kiraknak bennünket az Európai Unióból, akkor azonnal szertefoszlik a "hanyatló nyugat adófizetőinek pénzére" alapozott hazai jóléti délibáb. Kiderül, hogy az EU nélkül nincsenek beruházások, nincs munkahely, nincs jövedelem. És ami a legfontosabb: szabadság nélkül nincs kenyér.

Ideje feleszmélni, hogy a Fidesz-kormány most lopja el a jövőnket.

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom

Hozzászólások  

 
0 #4 Haizsy 2016-05-30 21:49
Túlzsúfolt lenne a börtön sajnos, de mindkét irányból.

Szomorú, mert az indulás jobb volt.
Idézet
 
 
0 #3 Spéci 2016-05-18 11:47
Miért ne higgyük? Mert ért hozzá? Mert minden adat arról beszél, hogy a tisztelt tolvaj kormány lop, csal és hazudik? Görögország után kullogunk gazdasági teljesítményben . Ha nem jön a lé az EU-tól szart sem tudnak a fideszesek csinálni. Arrogáns, bunkó banda, a a börtönben a helyük!
Idézet
 
 
0 #2 Tenfóji 2016-05-08 13:25
Én is így érzem, de a ... még kellene finomhangolás.
Idézet
 
 
0 #1 Larjos 2016-05-05 14:21
Ne higgyük, hogy igazat szól!
Elveszett hatalmukat próbálják visszaszerezni mindenáron.

Bokrosék már leszerepeltek, csak a hozzá hasonlók fújják ezt a "bolond szelet".

Sok a hiba, látjuk valamennyien, de nem annyi, mint az ő idejükben volt.

Lassú a változás, de legalább nem fals irányú. Sok a javítani való, de legalább nem a szakadék felé sodródunk, pedig nehezített a világhelyzet!
Idézet
 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés