Kezdőlap > Közélet > Főzőiskolai programok a PTE külföldi diákjaival

Főzőiskolai programok a PTE külföldi diákjaival

2019. október 29. kedd, 11:38 Rövid Hírek
PDF
Érdekel más nemzetek konyhája, hogy hagyományosan mit, hogyan készítenek el a Kajmán-szigeteken, Libanonban, vagy épp Mexikóban? A Pécsi Tudományegyetem és a Yokka Desszertműhely együttműködésében megvalósuló programoknak köszönhetően, most Te is megismerheted e különleges konyhák titkait.

A programokra egy jól felszerelt, kellemes hangulatú főzőiskolában kerül sor a PTE-n tanuló külföldi diákok irányításával, akik az egyetem gondozásában megjelent „50 étel a nagyvilágból” című kiadvány összeállításában is közreműködtek. A finom vacsora elfogyasztását követően a résztvevők a felejthetetlen élmények mellett az 50 receptet tartalmazó könyvvel térhetnek haza.

Jó hangulat, otthonos környezet, finom ételek és új ismeretségek várnak Rád a programokon, melyek – mivel angol nyelven zajlanak – a nyelvgyakorlásra, -frissítésre is kiváló lehetőséget kínálnak!

Jelentkezni az aktuális programokra kizárólag online, a Yokka Desszertműhely honlapján keresztül lehet:

Kajmán-szigeteki menü: https://yokka.hu/hu/programkinalat-hu/aktualis-suto-es-fozo-workshopok/217-cayman-cooking-class-with-amber-martinez-english-speaking

Libanoni menü: https://yokka.hu/hu/programkinalat-hu/aktualis-suto-es-fozo-workshopok/218-lebanese-cooking-class-with-sahar-hammoud-english-speaking 

 PTE

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés