Újabb körben folytatódik a közterületek gyomirtása

Kezdőlap > Közélet > Újabb körben folytatódik a közterületek gyomirtása

Újabb körben folytatódik a közterületek gyomirtása

2020. május 24. vasárnap, 17:35 Rövid Hírek
PDF
A BIOKOM Nonprofit Kft. 2020. május 25-29. kezdve folytatja a pécsi közterületek, utak burkolatainak gyomnövények elleni permetezését.
 
A permetezésekre a hajnali óráktól kerül sor. A felhasznált permetszerek: Medallon, Armo SL (totális gyomirtó),  amelyek III. forgalmi kategóriájú, közterületi felhasználásra engedélyezett szerek. A permetszer élelmezés-egészségügyi előírása ebben a kultúrában nem szükséges, a munkaegészségügyi várakozási idÅ‘ 0 nap.  A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra veszélyt nem jelentenek, halakra és vízi szervezetekre pedig kifejezetten veszélyesek. Közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz.
 
A BIOKOM igyekszik a pécsi lakosságot naprakészen tájékoztatni a várható permetezési munkákról, így a helyi médiában a munkavégzést megelőző napon az adott nap alatt teljesítendő területekről információt ad.
Az eljárás során célzottan a talaj közelében kerül kijuttatásra a permetszer, ezért annak szóródására nem kell számítani! 
(A kedvezőtlen időjárás-változás a terveket is módosíthatja!)
 
A Szolgáltató felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai, hajnali pihenést. 
 
 
Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!
 
 
BIOKOM Nonprofit Kft.

Hirdetés
Hirdetés