Kezdőlap > Kultúra > Irodalom > Grecsó Krisztián: Jelmezbál - kötetbemutató a szerzővel

Grecsó Krisztián: Jelmezbál - kötetbemutató a szerzővel

2016. június 12. vasárnap, 08:10 Irodalom
PDF

A Csorba Győző Könyvtár szervezésében az Ünnepi Könyvhét ideje alatt Grecsó Krisztián 2016-ban megjelent, Jelmezbál című kötetét maga az író mutatja be a közönségnek. Június 13-án 19 órától a Tudásközpont udvarán a talányos bűnügyi regényről a szerzővel Balogh Robert beszélget. Az ingyenes esemény után dedikálásra is lehetőség lesz.

“Két lányt holtan találnak a faluban valamikor az 1960-as években. A harmadik még él, amikor rábukkannak, de mire odaér az orvos, a sebesült lány eltűnik. Szerelme, a fiatal rendőr évtizedek múlva, Budapesten, egy különös találkozás után jön rá az igazságra. E talányos bűnügyi történetből bomlanak ki egy családregény mozaikjai.

A Jelmezbál napjainkig nyúló történetének szereplői unokák, nagymamák, asszonyok – nők. Élik az életüket, keresik egymást, önmagukat vagy épp a vér szerinti anyjukat. Elköltöznek, visszatérnek, szerelem, árulás, alakoskodás, hit és féltékenység van az életükben. Sok elmaradt ölelés, és szerencsére még több olyan, amelyik nem maradt el.

Grecsó Krisztián új könyvének fejezetei önmagukban is kiadnak egy-egy képet, mintha mindegyik történet más családtag vagy szomszéd élete lenne. Az utak keresztezik egymást, és végül, bármennyire is összekeveredtek térben és időben a darabkák, összeáll a nagy, drámai egész.”

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés