Kezdőlap > Kultúra > Képzőművészet > Sikeres volt a PDSZ Kávézó

Sikeres volt a PDSZ Kávézó

Közélet
PDF
Azt hiszem, valamennyi megjelent nevében is írhatom, hogy nagyon jól sikerült a PDSZ-Kávézó első rendezvénye, amelyet múlt héten kedden a Civil Közösségek Házában rendeztünk. A siker nagymértékben köszönhető Ferencné Jakubács Klárának, az est háziasszonyának és főszervezőjének, valamint kolléganőinek a Mátyás Király Utcai Általános Iskolából, akik valódi kávéházi hangulatot teremtettek, sütikkel, üdítőkkel, kávéval, ahogy kell.

Fantasztikus volt számomra, hogy a nem kevés résztvevő, akik között kezdetben nem volt jelen érintett személy, milyen nagy érdeklődéssel hallgatták végig Bognár László oktatási bizottsági elnök úr nagyon részletes beszámolóját a Leőwey Gimnázium helyzetéről, majd hosszasan kérdéseket tettek fel. Külön köszönet, hogy a leőweys kollégát Bognár László a rendezvény kötetlen beszélgetős, falatozós részében külön is tájékoztatta iskolájával kapcsolatban.
Részletesen szó volt egyebek között az IMS szerkezetű épületek sorsáról, az átvilágítás állásáról, a cafeteria rendszerről, ill. hogy mit tehetünk ennek bevezetése érdekében. A következő rendezvényt a jövő év elejére tervezzük. Várjuk javaslataitokat a meghívandó vendég és témák vonatkozásában.
A siker nyomán bízunk abban, hogy sikerül egy új, közvetlen formát meghonosítanunk közérdekű témák megvitatására, szakmai és laikus vélemények, döntéshozók és a döntésben érintettek találkozására - mindezt kötetlen hangulatban, kulturált körülmények között.
Végül: sajnos csak elég gyenge mobiltelefonos fotók készültek, amelyekből, a nem teljesen életlenek közül küldök néhányat (legközelebb normális fényképezőgépről is igyekszünk gondoskodni).

Nagy Erzsébet
PDSZ ügyvivő

 

 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés