Kezdőlap > Kultúra > Színház > Indul „A POSZT bemutatja” előadásainak jegyértékesítése

Indul „A POSZT bemutatja” előadásainak jegyértékesítése

2017. március 14. kedd, 20:28 Színház
PDF

A 17. Pécsi Országos Színházi Találkozó június 8. és 17. között várja a színházrajongókat és a színházi szakma képviselőit. A tavalyi sikerre való tekintettel a Versenyprogram és a POSZT Fesztivál eseményei mellett az idei esztendőben is folytatódik „A POSZT bemutatja” előadássorozat, amelynek keretein belül exkluzív előadásokra és koncertekre kerül sor a Kodály Központban. (Fotó: Mohos Angéla)

A nyitónapon, június 8-án a Boban Markovics Orkestar, Európa egyik legnépszerűbb fúvószenekara ad koncertet. Az együttes legutóbb több mint öt éve lépett fel – természetesen telt ház előtt – Pécsett.

Másnap, azaz június 9-én este egy igazán különleges, egyszeri és megismételhetetlen produkció, a Pécs, a musical! következik a sorban. A musicalekből ismert slágerekkel színesített improvizációs kavalkád alapját Pécs városa és annak történetei, hagyományai adják. Az interaktív előadást a közönséggel együtt Balla Eszter, Szinetár Dóra, Feke Pál, Simon Kornél és a rendező Szente Vajk alakítja.

A Primadonnák című fergeteges bohózat június 13-án este vendégeskedik a Kodály Központ színpadán. A Győri Nemzeti Színház több száz előadást megért, nagysikerű vígjátéka többszörösen is darab a darabban. Az amerikai komédiában nőnek öltözött férfiaké a főszerep, a pénz mellett pedig a másik örök téma, a szerelem rúg még labdába a színpadon. A két főszereplő Járai Máté és Simon Kornél.

Egy musical, ami több mint 1400-szor került színre, és minden magyar színházi rekordot megdöntve eddig több mint 1,6 millió néző vásárolt jegyet rá: június 15-én Pécsett először láthatja a közönség a Madách Színház (és a világ) egyik legnépszerűbb musicaljét, a Macskákat.

„A POSZT bemutatja” programcsomag előadásaira jegyek már kaphatók a jegymester.hu-n, illetve a helyszínen, a Kodály Központban.

Bővebb információért látogassák a www.poszt.hu valamint a facebook.com/posztpecs oldalainkat.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés