Igazi angyallal találkoztak a jótékonykodó ovisok

Kezdőlap > Kultúra > Tánc > Igazi angyallal találkoztak a jótékonykodó ovisok

Igazi angyallal találkoztak a jótékonykodó ovisok

2017. december 17. vasárnap, 14:19 Rövid Hírek
PDF

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. 2017 decemberében hívta életre az Angyal Gyár elnevezésű kezdeményezést, amelynek fő célja volt az egyedül ünneplő betegek, idősek, gyermekek arcára mosolyt csalni. Ehhez járultak hozzá rengeteg ajándékkal, rajzzal, hajtogatással, mézeskaláccsal a pécsi óvodások, akiknek a PVH süteménnyel és egy igazi angyallal köszönte meg a fáradozást.

 

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. első alkalommal szervezte meg a Pécsi Angyal Gyár akciót 2017. december 1-15. között, amely során a részt vevő óvodákon kívül bárki készíthetett üzenetet, amit a Széchenyi téren elhelyezett postaládába dobhattak be. Rengeteg ilyen ajándék gyűlt össze, ezeket igazi angyalok fogják kézbesíteni szociális intézményekbe városszerte.

Az igyekezetért a PVH egy kis rendezvény keretében megvendégelte a közel 200 óvodást és pedagógusaikat, amin részt vett Csizi Péter, országgyűlési képviselő is, aki köszöntötte a gyermekeket és elmesélte, honnan indult a kezdeményezés. Igazi karácsonyi hangulat uralkodott a Vásárcsarnok egyik emeleti termében, hiszen a kicsit találkozhattak egy igazi angyallal, akinek átadhatták az elkészített jókívánságokat, valamint énekelhettek neki és beszélgethettek vele.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. legújabb kezdeményezése is akkora sikert aratott, hogy a továbbiakban is lesznek hasonló programok.


PVH Zrt.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés