Platánfák utókezelése a Keszüi úton

Kezdőlap > Kultúra > Tánc > Platánfák utókezelése a Keszüi úton

Platánfák utókezelése a Keszüi úton

2018. augusztus 10. péntek, 17:19 Rövid Hírek
PDF
A BIOKOM Nonprofit Kft. 2018. augusztus 13-án (éjszakai idÅ‘szakban) végezteti el vállalkozóval a pécsi Keszüi úton lévÅ‘ platánfák utókezeléses permetezését platán csipkéspoloska, és egyéb gombakórokozók ellen. 

A hétfÅ‘ este történÅ‘ permetezésre az éjjeli órákban kerül sor, este 10 órától másnap hajnal 4-ig. A felhasznált permetszerek: Vektafid A (rovarölÅ‘) Mospilan 20 SG (rovarölÅ‘), és Topas 100 EC (gombaölÅ‘), valamint csöppmix lombtrágya. Ezek III. forgalmi kategóriájú, közterületi felhasználásra engedélyezett szerek. A permetszerek élelmezésügyi várakozási ideje 21 nap, a munkaegészségügyi várakozási idÅ‘ 0 nap. A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra veszélyt nem jelentenek, méhekre mérsékelten, halakra és vízi szervezetekre pedig kifejezetten veszélyesek. Közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz. 

A BIOKOM igyekszik a pécsi lakosságot naprakészen tájékoztatni a várható permetezési munkákról, így a helyi médiában a munkavégzést megelÅ‘zÅ‘ napon az adott éjszaka alatt teljesítendÅ‘ területekrÅ‘l információt ad annak érdekében, hogy az érintett lakosság el tudja végezni az általa fontosnak tartott intézkedéseket, pl.: ablakok becsukása, növények letakarása, szabadban száradó ruhák beszedése stb. (Váratlan idÅ‘járás változás, illetve elÅ‘re nem látható műszaki probléma a délutáni terveket is módosíthatja az éjszaka folyamán!) 

A szolgáltató felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez éjszaka hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai pihenést. Az éjjeli permetezést a ritkább gyalogosforgalom is indokolja, így a munkavégzés kevésbé zavarja a járókelÅ‘ket, az autóforgalmat, valamint napközben számos élÅ‘lény is mozgásban van, amelyek védelmét szintén szem elÅ‘tt kell tartani. 

Előre is köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

BIOKOM Nonprofit Kft.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés