Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

Kezdőlap > Kultúra > Tánc > Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

Vasárnap baba-és gyerekholmi börze a könnyebb tanévkezdésért!

2018. augusztus 16. csütörtök, 20:16 Rövid Hírek
PDF

A tanévkezdés sok utánajárást jelent a szülőknek, a legtöbb család számára anyagilag is megterhelő elindítani a gyermekeket iskolába, óvodába, bölcsődébe. A Pécsimami Egyesület 2018. augusztus 19-én (vasárnap) 15.00 és 18.00 óra között a Szliven Étteremben (Pécs, Mezőszél utca 1.) baba- és gyerekholmi börzével segíti az őszre készülő és gyermeket váró szülőket.

Az augusztusi börzét azért rendezik meg évek óta, hogy mire megnyílik az intézmények kapuja, már be lehessen szerezni a kinőtt gyerekholmik helyett az "újat", a bolti ár töredékéért. A látogató jó eséllyel bukkanhat iskolatáskára, tolltartóra, de egy-egy szép ovis ágynemű garnitúrát, sosem használt lábbelit is ki lehet fogni. Póló, nadrág, pulcsi, átmeneti kabát... mindebből szintén nagy a választék.

A börze ideje alatt az épületben található MOSOLYFARM Játszóház kedvezményes áron látogatható, így a gyerkőcöt és apát sem kell otthon hagyni! A szülőket igényes környezetben, szoptatási lehetőséggel, büfével és meglepetésekkel várják délutáni időpontban, hiszen a Pécsimami börzéjére nem kell korán kelni.

A belépés ingyenes, bővebb információ a Pécsimami weboldalán található.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés