Útjavítások Pécsett

Kezdőlap > Kultúra > Tánc > Útjavítások Pécsett

Útjavítások Pécsett

Rövid Hírek
PDF
2019. augusztus 23 és 27. között több helyszínen is útburkolat javítási munkálatokra kerül sor.

Augusztus 23-án (pénteken) reggel 8.00-tól az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban illetve a Kodály-Alkotmány-Petőfi utcai körforgalomnál lesz forgalmi rend változással járó útburkolat javítási munkálat. Az Alsómalom u.-Rákóczi út csomópontban a Siklósi út felé vezető sáv illetve a Budai városrész felé vezető külső sáv is le lesz zárva. Az Alkotmány utcai körforgalomnál a buszok nem hajthatnak be a Kodály Zoltán utcába, helyette a Petőfi utca felé lesznek terelve. Egyéb gépjárműforgalom a körforgalom középszigetét igénybe véve tud haladni a Kodály Zoltán utcában.

Az aszfaltozási munkálatok 26-án (hétfőn) fognak zajlani, a fenti lezárások 27-én (kedden) reggel 08.00-ig lesznek érvényben. Ehhez kapcsolódóan 26-án (hétfőn) és 27-én (kedden) a Rákóczi út Jókai és Bajcsy-Zsilinszky út közötti szakaszán is aszfaltozási munkálatokra fog sor kerülni. Ez a szakasz hétfő reggel 08.00-tól kedd délután 18.00-ig a személygépjármű-forgalom elől el lesz zárva, csak a buszok közlekedhetnek erre.

Kérjük, a kihelyezett közúti jelzéseknek megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek. Kérjük, amennyiben tehetik, ebben az időszakban válasszanak más útvonalat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés