Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

Kezdőlap > Kultúra > Zene > Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

2019. december 06. péntek, 16:04 Zene
PDF
A karácsonyi készülÅ‘dés idÅ‘szakában kicsiknek és nagyoknak is igyekszik kedvében járni a Pannon Filharmonikusok.A Pannon Filharmonikusok számos kedvezménnyel, akcióval és ajándékötlettel várja a karácsonyi készülÅ‘dés idÅ‘szakában a vásárlókat és azokat is, akik szeretnének egy-egy órára kiszakadni a decemberi forgatagból és egy koncerten csendesen hangolódni az ünnep valódi jelentÅ‘ségére. 
A karácsonyi programkínálatban idén sem maradhatnak ki a gyerekek. Már ezen a hétvégén, december 7-én Mikulás napi meglepetés műsor várja a 3-8 év közötti zenebarátokat Csigabá és Csiganyó a 15.30-kor és 17.00 órakor kezdődő Csigaházban. December 10-én, kedden 16.00 órától pedig a legkisebbeknek szóló zenés fejlesztő foglalkozáson, a Babzsákon a varázslatos jelmezbe bújt vonósnégyes karácsonyi műsora. Akik pedig ajándékba vennének belépőt, már most megtehetik a januári gyerekprogramokra, ami nagyszerű meglepetés lehet akár a nagyszülőknek is.

Hagyományosan a Pécsi Bazilika ad otthont december 20-án a Pannon Filharmonikusok karácsonyi ünnepi hangversenyének, ahol idén Händel Messiás című művét neves szólisták és a Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórus közösen adja elÅ‘. A bensÅ‘séges élményt nyújtó hangverseny méltó alkalom, hogy a karácsonyhoz közeledve egy rövid idÅ‘re megpihenve készülÅ‘djünk a szeretet ünnepére.  

A zenekar a közönségének karácsonyi akcióval is készült, melynek keretében 2 db jegy karácsonyi díszborítékban 3990 forintért vehető meg, ami egyszerre ajándék a fa alá, és a szürke téli estéken is! Két nagyszerű koncertre váltható belépő kedvezményesen. A január 13-i Kínai Filharmonikus Zenekar vendégjátékára, melyen a kivételesen tehetséges ifjú kínai zongoracsillag, Serena Wang Beethoven C-dúr zongoraversenyét játssza el, és az est során Guo Wenjing bambuszfuvola-versenye is felcsendül, melynek különleges hangszerét Wei Sijun szólaltatja meg, illetve az idei évad feburár 13-i operabemutatójára, melyen az egzotikus és romantikus darabot, Bellini Alvajáróját láthatja a közönség, nemcsak magyar, de több nemzetközi énekművész közreműködésével a Müpával együttműködésben. A karácsonyi akció kizárólag a Kodály Központ jegypénztárában vásárolt jegyekre érvényes.

Azok, aki szívesen adnának koncertélményt ajándékba, számos más hangverseny között is válogathatnak. A Pannon Filharmonikusok külön ajánlóban csokorba is szedte éve eleji programjait, hogy segítse az ajándékkeresÅ‘k ötletelését, így könnyen és sorbanállás nélkül kiválasztható, mi a tökéletes program a meglepni kívánt személy számára. Fiataloknak vagy párunknak remek ajándék a Valentin-napi hétvégén, a február 15-i a Mamma Mia koncertje, ahol szárénekesek adják elÅ‘ az ABBA jól ismert slágereit nagyzenekarral. A szülÅ‘k, nagyszülÅ‘k pedig biztos élvezni fogják a Művészbejáró következÅ‘ kamarakoncertjét. A sorozat ebben az évadban Piazzolla Négy évszak művének egy-egy részlete köré épül. Január 23-án a Telet idézik meg a muzsikusok. Aki böngészne a kínálat között, az a pfz.hu oldalon teheti meg. 

Meglepetés tisztelethegy a közönségnek! A Pannon Filharmonikusok Adventi kalendáriummal várja vásárlóit a Kodály Központ jegypénztárában. A naptár ablakai meglepetés koncertjegyeket rejtenek a PFZ angyalkáinak jóvoltából. Minden nyitvatartási napon egy szerencsés vásárló nézheti meg, hogy az együttes melyik koncertjére látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés