Egy kedves festmény az epilepsziás gyermekekért

Egy kedves festmény az epilepsziás gyermekekért

Rövid Hírek
PDF
Egy híres amerikai színésznő szerint semmi sem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje. Ezért olyan varázslatos a gyermekek boldog mosolya. Minél több van belőle, annál jobb, annál egészségesebb lehet a világ. Az ilyen mosolyokat szeretné megsokszorozni egy pécsi illusztrátor, aki egyik alkotását online árverésre bocsátotta, hogy a bevételt az epilepsziás gyermekek gyógyítására fordíthassák.
Ferling Szonja illusztrációk készítésével foglalkozik. Rajzairól azt mondják, hogy mosolyt, derűt, boldogságot adnak másoknak. Katica lány című alkotását az Epilepsziás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel. A hét elején indult az online árverés, ami május 15 –éig tart.

Az Epilepsziás Gyermekekért alapítvány célja az epilepsziás gyermekek betegségének minél korábban történő felismerése és folyamatos kezelése, rendszeres gondozása révén a gyógyultak számának növelése. Az alapítvány a gyermekek számára az EEG vizsgálatokat megkönnyítő EEG sapkákat szeretne beszerezni. A képre bárki licitálhat itt.

További információ:
Ferling Szonja Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 0630 417-6533


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés