Újabb körben folytatódik a közterületek gyomirtása

Újabb körben folytatódik a közterületek gyomirtása

2020. május 24. vasárnap, 17:35 Rövid Hírek
PDF
A BIOKOM Nonprofit Kft. 2020. május 25-29. kezdve folytatja a pécsi közterületek, utak burkolatainak gyomnövények elleni permetezését.
 
A permetezésekre a hajnali óráktól kerül sor. A felhasznált permetszerek: Medallon, Armo SL (totális gyomirtó),  amelyek III. forgalmi kategóriájú, közterületi felhasználásra engedélyezett szerek. A permetszer élelmezés-egészségügyi előírása ebben a kultúrában nem szükséges, a munkaegészségügyi várakozási idÅ‘ 0 nap.  A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra veszélyt nem jelentenek, halakra és vízi szervezetekre pedig kifejezetten veszélyesek. Közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz.
 
A BIOKOM igyekszik a pécsi lakosságot naprakészen tájékoztatni a várható permetezési munkákról, így a helyi médiában a munkavégzést megelőző napon az adott nap alatt teljesítendő területekről információt ad.
Az eljárás során célzottan a talaj közelében kerül kijuttatásra a permetszer, ezért annak szóródására nem kell számítani! 
(A kedvezőtlen időjárás-változás a terveket is módosíthatja!)
 
A Szolgáltató felhívja a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai, hajnali pihenést. 
 
 
Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!
 
 
BIOKOM Nonprofit Kft.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés