Hétfőtől nyitva az önkormányzat cégeinek központi ügyfélszolgálata

2021. április 10. szombat, 18:05 Rövid Hírek
PDF
Április 12-től, hétfőtől újra a megszokott nyitvatartással fogadja az ügyfeleket a pécsi önkormányzat cégeinek Búza téri központi ügyfélszolgálati pontja. Ezzel a pécsiek ismét személyesen intézhetik ügyeiket a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatán.

Tettye Forrásház Zrt.:

A TETTYE FORRÁSHÁZ a korábbi nyitvatartási rendje szerint fogadja az ügyfeleket a Búza téri közös ügyfélszolgálati irodában. A heti egyszeri hosszított nyitvatartás is visszaáll az eredeti rendre: április 12-től csütörtökönként ismét 8.00-20.00 óra között állunk rendelkezésre.


TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. személyes ügyfélfogadása:
•    hétfő, kedd, szerda: 8.00-14.00

•    csütörtök: 8.00-20.00

•    péntek: 8.00-14.00


Ezzel együtt valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézhető továbbra is telefonon vagy online. Kérjük ügyfeleinket, lehetőség szerint csak halaszthatatlan ügyekben válasszák a személyes ügyintézést, és foglaljanak előre időpontot.

Pétáv Pécsi Távfűtési Kft.:

Kérjük ügyfeleinket, ha tehetik, továbbra is a telefonos és az online ügyintézést válasszák a távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeik intézéséhez. Ha a személyes ügyintézés mellett döntenek, javasoljuk, hogy használják online időpontfoglaló rendszerünket.

Telefonos ügyintézés és hibabejelentés: 72/ 503-402

Telefonos ügyfélszolgálatunkat

•                  hétfői, keddi, szerdai napokon 8 órától 15 óráig,

•                  csütörtökön 7 órától 19 óráig,

•                  pénteki napokon pedig 8 órától 12 óráig érhetik el.

Telefonos hibabejelentés: minden nap 0 és 24 óra között.

Április 19-től újra elindulnak a járványhelyzet miatt korábban felfüggesztett tevékenységek, a lakásokban lévő melegvízmérők leolvasása és a melegvízmérők cseréje is. A leolvasások és cserék időpontjáról az érintett ügyfeleket előzetesen értesíteni fogjuk.

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.:

A Búza téri ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 8.00 és 15.00 óra között tart nyitva.
 

Dél-Kom NKft.:

Az esetleges zsúfoltság vagy a sorban állás elkerülése érdekében A Dél-Kom NKft. ügyfélszolgálatának szolgáltatásait kizárólag előzetes időpontfoglalást követően tudják igénybe venni az ügyfelek. (Időpontfoglalás: https://new.delkom.hu/idopontfoglalas-2/).​


A Dél-Kom Nonprofit Kft. munkatársai e-mailen ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) levélben (7602 Pécs, Pf. 176.) vagy telefonon (72/805-410) is készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Pécsi Közterület-felügyelet:

A Pécsi Közterület-felügyelet 2021. április 19-től kezdi meg a személyes ügyfélfogadást a Búza téren, hétfőtől csütörtökig 8 órától 13 óráig fogadják az ügyfeleket.


A Pécs-keleti Közbiztonsági Centrumban április 19. és 23. között minden nap 10 órától 17:30-ig tartanak fogadóórát.  

A telefonos és elektronikus ügyintézés folyamatosan üzemel, hétfőtől csütörtökig 7:30-tól 16 óráig, pénteken pedig 7:30-tól 13:30-ig.

 

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata


Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés