Impresszum

Pécsi Riport


Kiadó:
Major Zoltán

Alapító főszerkesztő: Bereczki Lajos

Főszerkesztő:
Major Zoltán

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Adatkezelési elvek

A Pécsi Riport a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai fejlesztéséhez, saját kutatás, illetve belső használatú statisztika készítéséhez használja fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, mely nem alkalmas az egyes felhasználók beazonosítására.

Minden egyéb felhasználás esetén a személyes adatok kizárólag az érintett hozzájárulásával adhatók át harmadik félnek, kivételt képez ez alól, ha a Pécsi Riport nyeremény postázása vagy eljuttatása céljából adja át ezeket.

Jogi Nyilatkozat

A Pécsi Riport oldalain található tartalom Bereczki Lajos EV tulajdonát képezi. A tulajdonos fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel,  történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A kiadó előzetes és írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit a felhasználó kizárólag magánfelhasználás céljából számítógépére mentheti vagy kinyomtathatja. Ezen részek további felhasználása, sokszorosítása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala  tilos. A Pécsi Riport oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak. A jogosulatlan vagy törvénysértő felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Pécsi Riport értesüléseit, írásait kizárólag egyértelmű, minden közlésnél feltüntetett hivatkozással lehet átvenni. A Pécsi Riportnak nem áll módjában kontrollálni azon oldalak adatközlését, melyekre esetenként hivatkozik, így ezen oldalak adatközléséért, esetleges jogsértéseiért semmiféle felelősséget nem vállal. Úgyszintén nem vállal felelősséget a tájékoztatásából származó esetleges félreértésekért és a portálról már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, ezáltal elérhető korábbi oldalaiért, valamint a hirdetők által megrendelt és szolgáltatott hirdetések tartalmáért. Az archív tartalmak eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodnia.
 
Hirdetés
Hirdetés