Új buszok Pécsett – Válasszunk együtt!

Új buszok Pécsett – Válasszunk együtt!

Közélet
PDF
Mint azt a városvezetés korábban bejelentette, Pécs saját kezébe veszi a közösségi közlekedés működtetését. Mostantól lehetőségünk nyílik arra, hogy egy jól működő, hatékony, modern, csak a pécsiek érdekeit szem előtt tartó tömegközlekedést alakítsunk ki a városban.



A változást a legrövidebb időn belül szeretnénk végigvinni, hogy modern, a mai kor igényeinek minden szempontból megfelelő új buszokkal kezdjük meg a tömegközlekedést Pécsett, amellyel Magyarország legkorszerűbb tömegközlekedési szolgáltatását teremthetjük meg.
Első lépésként új, kényelmes és környezetbarát járművekre van szükségünk, hiszen ez alapfeltétele a tervezett fejlesztésnek.
A pécsiek segítségét kérjük és azt, hogy válasszunk együtt. Ezen a héten Pécs utcáit járja az a típusú új busz, amelyen bárki utazhat – jegy nélkül. A 12 méter hosszú, alacsony padlójú autóbuszt a debreceni Magyar Járműtechnikai Zrt. gyártja.
Azt szeretnénk, ha a pécsiek elmondanák a véleményüket erről a típusú buszról. A felszállásnál a sofőr egy kis cédulát ad az utasoknak, akik erre írhatják meglátásaikat.
Azt kérjük a pécsiektől, hogy mondják el, elégedettek-e ezzel a típusú, új autóbusszal. Mondják el, mi az, ami tetszik benne, mennyire érzik kényelmesnek, megfelelőek-e az ülések, vagy bármi mást, amit még fontosnak tartanak.
A Magyar Járműtechnikai Zrt. kedvező ajánlatot adott Pécs számára, ezért amennyiben ez a típusú autóbusz elnyeri a pécsiek tetszését, lecserélhetjük a régi, elöregedett városi buszokat.
Válasszunk együtt új buszokat, hogy a pécsiek nyerjenek!


Páva Zsolt
Pécs polgármestere

Pécs, 2010-10-05

Hozzászólások

 
0 #3 Guest 2010-10-07 17:34
Volt szerencsém kipróbálni a buszt, és szerintem nagyon kényelmes, (még) szép. Egyetlen problémája, hogy amik vannak ilyen átlátszó műanyag/üveg cuccok, azok szerintem rosszul vannak rögzítve, mert nagyon nyikorognak. Ettől függetlenül nagyon jó a busz.
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2010-10-05 15:44
Szerintem tök mindegy, ma már sehol sem gyártanak szarokat - legalább a miénk!!!
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-10-05 12:41
Debreceni busz a választások után két nappal. Ez ám a gyorsaság!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés