Kezdőlap > Kultúra > Képzőművészet
Képzőművészet

A pécsi és a hazai fotóművészek színe-java mutatkozik be Pécsen

2024. március 20. szerda, 17:14 Képzőművészet
PDF

A Magyar Fotóművészek Szövetsége egy generációkat összefogó csoportos kiállítást szervez közel 200 alkotó részvételével 2024 március 23. és április 28. között Pécsett, a Pécsi Galériában és a Martyn Galériában.

 

Urban art, fotótavasz, kerámia triennálé - a Pécsi Galériák évadát a műfaji sokszínűség jellemzi!

2024. február 16. péntek, 10:59 Képzőművészet
PDF

Vasárnap bezárt az elmúlt négy év leglátogatottabb kiállítása, a Hiány és emlékezet – Breuer Marcell emlékkiállítás a Zsolnay Negyed m21 Galériájában, amely először adott átfogó képet a Pécsen született, világhírűvé vált designer és építész életművéről. Ám a kiállításkedvelők továbbra sem fognak unatkozni, mutatjuk a 2024-es kiállítási programot! (Fotó: Tóth László)

 

Eredet és ellentmondás – Bocz Gyula műveiből nyílt kiállítás Pécsett

Képzőművészet
PDF

Bocz Gyula szobrászművész életművéből mutat be egy válogatást a múzeum új kamaratárlata, amely december 7-én nyílt meg a JPM Modern Magyar Képtárban. (Képen: Bocsz Gyula: Zsófi (1980))

 

Finisszázs a Csontváry 170 kiállításon

Képzőművészet
PDF

Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós közös zenés-verses estje és egy művekre rímelő koncert várja a Csontváry 170 kiállítás finisszázsának látogatóit. A magyar festészet talán legeredetibb mesterének életművét egyesítő tárlat vasárnap zárul. (Fotó: Fejér Boróka)

 


1. oldal / 13
Hirdetés
Hirdetés