Kezdőlap > Kultúra > Zene
Zene

Amikor fűbe heveredhet egész Pécs – jön a Zsolnay Piknik

2024. május 10. péntek, 11:17 Zene
PDF

Kulturális csemegék a szabadban! A Zsolnay Negyed parkjában piknikpokrócokon üldögélve élvezhetjük a jó időt és a jó programokat! A Zsolnay Pikniken fellép Malek Andrea, de lesz rock’n’roll, flamenco, slam poetry és a 90-es évek legjobb magyar popdalai is megelevenednek június 1-jén és 2-án! (Fotó: Tóth László)

 

Ütős jazz évad vár ránk Pécsen!

2024. február 21. szerda, 10:08 Zene
PDF

Az immár 23 éve működő Metronóm Jazz Klub a legjobb jazz zenészeket hozza Pécsre idén is! Érkezik Vörös Niki, ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Boggie és sokan mások!

 

Kesselyák Gergely követi Bogányi Tibort a Pannon Filharmonikusok vezető karmestereként

2023. november 27. hétfő, 19:02 Zene
PDF

Húszéves névfordulót, az országos hatáskörű, nemzetközi színvonalú művészeti műhely és márka sikerét ünnepli idén a Pannon Filharmonikusok. A szakmai kompromisszumokat nem ismerő együttes 2024 januárjában a fejlődésének egy újabb fontos szakaszához érkezik. Bogányi Tibor vezető karmesterként elköszön posztjától, melyen Kesselyák Gergely (képünkön) követi őt. (Fotó forrása: PFZ)

 

Kulisszatitkok, akusztikai bemutatók, koncertek – egy nap a pécsi Kodály Központ hangjaival!

2023. november 01. szerda, 12:49 Zene
PDF

Exkluzív kulisszák mögötti séták, elektroakusztikai kiállítás, hangtechnikai előadások és a Popori Acoustics legújabb hangfalainak bemutatója is szerepel a Kodály Központ hangjai című tematikus nap programjában, amelyre november 11-én várják az érdeklődőket.

 


1. oldal / 10
Hirdetés
Hirdetés