Kezdőlap > Közélet
Közélet

Magyar Nemzeti Parkok Hete

2024. május 10. péntek, 11:51 Közélet
PDF

2024-ben tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat. Május 20-26-ig mind a tíz hazai nemzeti park igazgatóság kedvezményekkel, izgalmas túrákkal és előadásokkal várja a természetbarátokat. A programsorozathoz  a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság is csatlakozik.

 

Március a Barlangok Hónapja

Közélet
PDF

A 2024 márciusában megrendezésre kerülő Barlangok Hónapja kampány célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. A hónap folyamán a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság és a Janus Pannonius Múzeum rendhagyó programokkal várja a látogatókat Abaligeten és Pécsen egyaránt. A kampány részeként március 1-10. között az Abaligeti-barlang és a Denevérmúzeum 20% kedvezménnyel látogatható.

 

A leendő magyar űrhajóssal is találkozhatunk a Csillagászati Héten!

2024. február 22. csütörtök, 16:39 Közélet
PDF

Túlélési tanácsok kezdő marslakóknak, beszélgetés a négy magyar űrhajósjelölttel, a sötét anyag titkai Dr. Kiss L. László csillagász előadásában és az univerzum megtapintása – a Csillagászati Héten lehozzák a csillagokat is március 18–24. között a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.

 

Kisgyerekek fényfestései ragyogják be a pécsi adventi vásárt

2023. november 28. kedd, 18:44 Közélet
PDF

December 1-jén indul Pécsett a XII. Adventi Kézműves és Mesevásár. Gyerekek fényfestései, ünnepi koncertek, vadonatúj 3D-s karácsonyi fotóelemek, valamint több mint félszáz kézműves és gasztronómiai kiállító hoz ünnepi hangulatot a Széchenyi térre. Fellép többek között Gryllus Vilmos és Zséda, de lesz kerámia festöde, meseolvasás és színházi erkélykoncert is.

 

 


1. oldal / 9
Hirdetés
Hirdetés