Tüke Fenomén – filmbemutató DVD-sorsolással!

Színház
PDF
A suttogó propaganda célba ért, belénk mart és el nem enged. A Tüke Fenomén 2010 Legjobb Kreatív Dokumentumfilmjét közkívánatra ismét Pécsett, ezúttal a film témájához és szellemi súlyához méltó helyen a tizenháromezer négyzetméteres Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont spirituális falai között mutatják be 2011. március 5-én 18 órakor.

Az exkluzív, ingyenes szamizdat bemutató során a szerencsés nézők között kisorsolják a sokkoló pécsi anyag extra tartalmaktól túlcsorduló limitált szériájú, kereskedelmi forgalomból kitiltott DVD változatát is, valamint a film megtekintése után beszélgethetnek az alkotókkal és az arra vetődő szereplőkkel azok is, akik a tavaly októberi CinePécs Filmfesztivál dupla telt-házas bemutatóján szerencsétlenül az épületen kívül rekedtek. Még egy fontos adalék, amiről A Tüke Fenomén bemutatóján talán többet is megtudhatunk; nevezetesen minden jel szerint tájékoztatást kapunk egy titkos összekötő kapocsról, amely a 30Y zenekar Mecseki sétányok című dala, illetve A Tüke Fenomén című film között feszül... A film alkotói minden érdeklődőt szeretettel várnak tehát 2011. március 5-én, 18 órakor a Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpontban. A filmbemutatóra a belépés díjtalan.

Hozzászólások

 
0 #4 Guest 2011-03-31 21:30
Az igazi becsapás mindig az, aminek van valóságmagja.

Persze nem mindegy, hogy én vezettelek meg, vagy te vágtál át engem.

A stáb csináljon egy nem "blődli", őszintén Pécset reklámozó, meggyőző, elegáns, emelkedett, de mégis ízig-vérig XXI. századi TÜKE-FENOMÉNT!

Annak haszna is van.

(Bocs, ez se rossz, nem akartam a szerzőket, közreműködőket bántani!)
Idézet
 
 
0 #3 Guest 2011-03-30 20:40
Még valamit a valóság okán:
Lakner Tamás nem mondott képtelenségeket , ezzel aztán tovább hagyta bizonytalanságb an a rendező a nézőt.

Mi volt a célja a ... "tréfának"?
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2011-03-30 20:35
Inkább meg LEHET nézni, s nem kell komolyan venni.

Én az első negyedórában csak magamban zsörtölődtem, hogy: "Ilyen meggyőződéssel hogyan lehet mondani ennyire eltúlzott vélekedéseket?!"
Hogy ne mondjam: blődségeket.

Szóval csak későn jöttem rá, hogy több, mint szívatás, v. inkább próbatétele a TÁRGYILAGOSSÁGN AK, a kiegyensúlyozot t gondolati revíziónak.

Az a "veszélyes" ebben a filmben, hogy ma már olyan elrugaszkodott hazudozások, átvágások, megvezetések lettek általánossá mo.-i közéletünkben, hogy akár megbocsátható patriotizmusnak , eltúlzott város-szeretetnek is lehetne vélni az alkotást.

Erre mondják: LEGYEN MAGATOKHOZ VALÓ ESZETEK, NEM VAGYTOK HÜLYÉK, NEM KELL MINDENT ELHINNETEK!
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2011-03-02 13:39
jó kis film, meg kell nézni!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés