Obszcén játék a betűkkel

Közélet
PDF
Kreatív emberek is élnek Pécsett, bár az is lehet, egyszerűen primitívek. Mindenesetre jól megírták a magukét. Amit persze csak 18-as karikával lehetne közölni. A képen igyekeztünk a lényeget nem megmutatni!




Szerencsére a számítógépes világhálóhoz nem szükséges nyomdafesték. Mert az nem nagyon bírná el azt a „baromságot”, ami Pécsett, a Hungária úton történt. Az Uránia Mozi műsora ugyanis teljesen váratlanul, alaposan megváltozott. Mindez nyilván péntek estétől szombat hajnalig történhetett meg, más időpont erre aligha alkalmas.

Szóval valaki(k) nagyon ráértek. Így fordulhatott elő, hogy megvalósult egy régi televíziós kvízműsor, a játék a betűkkel, annak is egy nyílttéri változata. A programot „átszabva”, mindenféle csúnyaságot hirdetett a plakát. Mert a piros kivágott betűkből új szavak keletkeztek. Olyanok, amiket nem Arany János szokott veseiben felhasználni.

Hatalmas észre azért nem persze vall a dolog, inkább sötétséget sugároz. Hacsak nem valami modern művészeti irányzat nem teszi első botladozó lépéseit Pécsett, a belvárosban.

A legfurcsább az, hogy senkinek sem tűnt fel az eset, bár azért még éjnek évadján sem teljesen kihalt az útszakasz. Mindegy, ilyen sem volt eddig, ezen is túljutottunk.  

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2011-03-05 14:48
de még mindig vicces :D www.facebook.com/.../
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés