Hulladékszállítás az ünnepek alatt

Közélet
PDF
A BIOKOM Pécsi Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Kft. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Pécsi Lakosságot, hogy az ünnepekre való tekintettel a következőképpen alakul a hulladékszállítási rend:

2011. március 14-én (hétfőn) és március 15-én (kedden), valamint június 13-án (pünkösdhétfőn) LESZ hulladékszállítás Pécsett azokon a területeken, ahol ezekre a napokra esik a szállítási nap. Kérjük a lakosságot, hogy az edényeket aznap reggel 6 óráig helyezze ki az utcákra, mert szállítási üzemünk teljes kapacitással dolgozik, és járataink egyes körzetekbe a megszokottnál hamarabb érkezhetnek. 2011. március 14-étől kezdve ezeken a napokon a Zöldhulladék -járatunk is szünet nélkül közlekedik a megszokott módon!

2011. április 25-én (húsvéthétfőn) a húsvéti ünnepre való tekintettel nem üzemel szállítási részlegünk. Ezen a napon a Zöldhulladék-járat sem közlekedik. A jelzett szállítási nappal rendelkező városrészekben a hulladék az adott területre érvényes, következő szállítási napon kerül elvitelre (a lakótelepi részeken másnap). Az ilyen előre bejelentett esetek alkalmával - csak az ünnepre való tekintettel - az elmaradt szolgáltatás miatt felgyülemlett plusz hulladék minden következmény nélkül elhelyezhető a hulladéktároló edények mellé.

A BIOKOM Pécsi Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Kft. Központi Ügyfélszolgálati Irodája (Pécs, Siklósi út 52.) és a Búza téri Városüzemeltetési Kirendeltsége (Pécs, Búza tér 8/B.) 2011. március 18-án (péntek) és 19-én (szombat) zárva tart.

 

Köszönjük együttműködésüket!

 

BIOKOM Pécsi Városüzemeltetési és Környezetgazdálkodási Kft.

Hozzászólások

 
0 #1 Guest 2011-03-11 12:17
köszönjük a kukások nagy istenének, h viszik a szemetet kedden is!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés