Ingyenes táncórák a XIX. századi bálhoz

Tánc
PDF


Már csak két hét és jön a varázslatos XIX. századi bál a Pannon Filharmonikusokkal! Április 30-án 19 órától a Kodály Központban romantikus opera és operett nyitányokkal indul a program, majd 20 órától a Pécsi Balett művészei járják el a Palotást.




Ezt követően 21 óráig XIX. századi tánczenék szólnak, keringő, polka, mazurka, ahol a közönséget is parkettre hívják a profi táncosok. Külön érdekessége lesz a keringőnek, hogy Johan Srauss: Tavaszi hangok keringőjét Fischl Mónika énekli majd.  A báli öltözékről jó tudni, hogy az est támogatói a pécsi Kloé Szalon valamint a budapesti ByMe Divatszalon. Nem kötelező korabeli ruhákat viselni, ám aki szeretné, annak segítenek a két szalonban a ruhatervezésben, az elkészítésben, a korabeli kiegészítők kialakításában. A  frizurákat és sminkeket illetően pedig a Hajas Szalon áll a bálozók rendelkezésére, ők formálják meg a zenészek frizuráját és sminkjét is. 



Felkészítik a kétszáz évvel ezelőtti tánclépésekre is a bálozókat, a Kodály Központ 103-as számú balett-termében Szauer Zoltán versenytáncos ad ingyenes táncórákat, melyre báli belépővel lehet bejutni – az előzetes bejelentkezéseket a 72/500-300 telefonszámon várják.

A táncórák időpontjai:

    * április 20., 18.30: keringő
    * április 27., 18.30: polka
    * április 28., 18.30: mazurka

További részletek a bálról letölthetők itt…


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés