Üdülési csekkért Szabadtéri-jegy

Rövid Hírek
PDF
Rendhagyó jegyértékesítési akció a Szegedi Szabadtéri előadásaira

Egyszeri alkalommal, üdülési csekk beváltásával is hozzájuthatnak a Szegedi Szabadtéri előadásaira szóló belépőkhöz a pécsiek: május 27-én, a fesztivál roadshow-ján. Közalkalmazottaknak és köztisztviselőknek 50 százalékos kedvezményt biztosít ezen a napon a Szabadtéri.

Számos néző érkezik minden évben Baranya megyéből a Szegedi Szabadtéri Játékok és Fesztivál Szervező Nonprofit Kft. által szervezett nyári zenés színházi fesztiválra, mely az ország legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye. A szabadtéri most kivételes lehetőséggel szeretne kedveskedni nekik: május 27-én, a Nádor Galériában (Pécs, Széchenyi tér 15.) akár üdülési csekket is beválthatnak a jegyekért cserébe a leendő nézők. Az apropó azért különleges, mert erre az év többi napján csupán Szegeden és Budapesten nyílik lehetőség.

Kedvezménnyel élhetnek ezen a napon Pécsett a közalkalmazottak és köztisztviselők, hiszen két nagyszerű produkcióra, Az ember tragédiája és a Carmen előadásokra ötven százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg belépőiket.


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés