A nőknél III. a PTE csapata

Rövid Hírek
PDF
Gödöllői és kaposvári sikerrel zárult a június 4-5. között megrendezett MEFOB röplabda döntője Debrecenben.

A Debreceni Egyetem idén már – a vívás és az atlétika után - a harmadik MEFOB döntőnek adott otthont. A rendezvény lebonyolítását a házigazdák és a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sport szövetség mellett Debrecen Megyei Jogú Város Röplabda Szövetsége is segítette. A mérkőzéseknek két csarnok adott otthont: a férfiak az Agrártudományi Centrum parkettás, míg a nők az Orvostudományi Centrum műanyag pályáján mérhették össze erejüket. Érdekesség, hogy a házigazdák csapata nem jutott be a döntőbe, így a csapatok tulajdonképpen semleges pályán küzdhettek meg a bajnoki címekért.

A férfiak és a nők mezőnyében egyaránt a négyes döntő nívóját emelte, hogy a csapatokban egykori válogatott és jelenlegi NB I-es, NB II-es játékosok is feltűntek. A torna kellemes, baráti hangulatban telt, melyen rendkívül szoros, izgalmas találkozókat tekinthetett meg a közönség. A viadal szombati napján nemenként 4-4, míg vasárnap 2-2 mérkőzésre került sor.

A körmérkőzéses lebonyolítást követően a nőknél a gödöllői Szent István Egyetem, míg a férfiaknál a Kaposvári Egyetemé lett az aranyérem.

Röplabda MEFOB döntő Debrecen, végeredmények:

Nők
1. Szent István Egyetem, Gödöllő
2. Semmelweis Egyetem, Budapest
3. Pécsi Tudományegyetem
4. Corvinus Egyetem, Budapest

Férfiak
1. Kaposvári Egyetem
2. Széchényi István Egyetem, Győr
3. Semmelweis Egyetem, Budapest
4. Eszterházy Károly Főiskola, Eger

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés