Tom Hankset köszöntik a Retro Könyvvásáron

Irodalom
PDF

2011. július 9-én Pécsett, a Király utca 9. alatt a Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár munkatársai a nyári szünet előtt utoljára szélesre tárják a „Retrovárium” kapuját, immáron harminckettedik alkalommal. A szervezők különleges kiállítással tisztelegnek az éppen e napon 55 éves Tom Hanks előtt. A filmképekből összeállított montázs megtekintése mellett mozgóképeinek melódiáit hallgathatják böngészés közben a vásárlók.

A Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár szeretettel vár mindenkit, a nyári szünet előtti utolsó, 32. Retro Könyvvásárra. Hamisíthatatlan retro hangulatban válogathat mindenki a mindig megújuló könyv-, és hangzóanyag (bakelitlemez, hangkazetta) készletből.
 
A minőségi régi regényeket, versesköteteket, gyermek- és ifjúsági könyveket, képzőművészeti albumokat, szakkönyveket, hanglemezeket és hangkazettákat kínáló Retro Könyvvásár állandó vendége a KuPé folyóirat: a vendégek találkozhatnak a lap munkatársaival, hozzájuthatnak az újság korábbi számaihoz. A kapualjban régi lemezjátszó, 1950-es évekből származó rádió, valamint egy működő tölcséres gramofon is megtekinthető lesz. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Retro Könyvvásáron ismét lehetőség nyílik a Dzsungelmániás matricák csereberéjére. Ezért is érdemes lesz benézni a Király Kapualjba szombaton, 12-20 óra között!
"Jöjjön a Király Kapualjba, kerüljön Retro Hangulatba!"

Rendezvény támogatói: Csorba Győző Megyei-Városi Könyvtár, Komlós Attila, Weinreich László, KuPé Folyóirat
A szervezők külön köszönetüket fejezik ki a Líra Zrt pécsi Fókusz Könyvesboltjának.

Hozzászólások

 
0 #1 Mecseki 2011-07-29 15:16
Bemutatásra érdemes pécsi (esetleg baranyai)író, költő, színművész, filmművész, alkotó, vagy professzor már nincs is Pécsett? Régi vagy kortárs példaképek? Hogy is van ez emberek?
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés