ABBA Feeling a Szabadtérin

Zene
PDF

The Winner Takes It All, Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen - és még sorolhatnánk az ABBA együttes halhatatlan slágereit. A 70-es évek legendás együttesének hangulatát hozza el az ABBA Feeling emlékzenekar a Pécsi Szabadtéri Játékokra július 13-án (14. esőnap) este 9 órára, hogy ifjak és kicsit idősebbek együtt nosztalgiázhassanak a lányokkal.

 

Az ABBA Feeling emlékzenekar 2007-ben alakult. A csapat azért jött létre, hogy az ABBA együttes rajongói élőben is hallgathassák kedvenceik dalaikat, ha már az eredeti nagy négyes sosem járt kis hazánkban

"A zene szeretete, és az ABBA iránti rajongásunk egyaránt motiválja a csapatot. Jelenleg 10 tagú a zenekar. Nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes hangzás elérésére, mind a hangszerek, mind a vokálok tekintetében. Szerepeltünk már az M1 Napkelte, a TV2 Magellán című műsorában, és a kereskedelmi csatornákon. Büszkék vagyunk , hogy felléphettünk a Fábry Showban és, hogy az ABBAWORLD a legjobb ABBA Tribute zenekarnak választott minketFelléptünk az ország szinte minden megyéjében. 2009. augusztus 20.-án 20000 ember énekelte velünk az ABBA slágereit Eger főterén, de volt előadásunk Erdélyben, a Felvidéken és Ausztriában is."

"Nagy örömünkre szolgál, hogy most Pécsett is felléphetünk, hiszen imádjuk ezt a csodálatos várost." - mondta Dobos Kata Frida és Horváth Edina Agnetha, a magyar ABBA hölgyek.

Jegyértékesítés online a www.pecsiszabadteri.hu honlapon, személyesen a Pécsi Horvát Színházban (Anna u. 17.) hétfőtől péntekig 9 és 14 óra között, a Színház téren keddtől szombatig 10 órától 18 óráig, vasárnap 12 órától 18 óráig, valamint az előadások kezdete előtt egy órával a Káptalan utcai Szabadtéri Színpadon.

Előadás: Július 13., (14. esőnap) 21 órakor a Káptalan utcai Szabadtéri Színpadon.

Belépő: 2800 Ft.

Hozzászólások

 
0 #1 Björn 2011-07-12 11:02
Pipec,, király kis program,!!!! :lol:
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés