Friss közlekedési hírek Pécsett

Friss közlekedési hírek Pécsett

Rövid Hírek
PDF
A Széchenyi tér építése az utolsó fázisához érkezett. A gyalogosforgalom korlátozására a Szerecsen (Sipőcz) patika környezetében kell számítani. A hétvégén a Jókai térről a Széchenyi teret legrövidebb úton a Hild udvaron keresztül lehet elérni.

Jövő hét végére a Széchenyi térhez kapcsolódó utak (a Szepessy és a Megye u. kivételével) elkészülnek, így karácsonyra újra járhatóvá válik az Irgalmasok útja és a Hunyadi út is, s a Király utcáról, valamint a Jókai térről is megközelíthető lesz a tér. A város karácsonyfája a hét második felétől lesz látható a megújult, leburkolt téren.

A Kossuth téri mélygarázs a jövő hétre használatra készen lesz, 271 gépkocsi-férőhely biztosításával.

A Lánc utcai körforgalom építése várhatóan a jövő hét derekától újabb fordulatot vesz: a Királyház felőli szegélykősor, illetve a belső körív nyugati felének építése az időjárás függvényében megkezdődik, a Lánc utcán haladó forgalom enyhe befolyásolásával. Útszűkületre, kisebb torlódásokra csúcsidőben mindenképpen számítani kell.

A jövő hét végéig fennmaradó időszakban a megújult közterek közül átadásra kerül a Rókus sétány, a Kórház tér és a Szondi sétány.

A Sopianae terv keretében átépülő Zerge, Nagykozári, Honvéd utca és Boltív köz építési munkálatai az idei évre a héten véget érnek.

Köszönjük a megértésüket, türelmüket!

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés