Rendőrségi Hírek

Rendőrségi Hírek

Rövid Hírek
PDF
Távolsági busszal ütközött egy személyautó

Távolsági busszal ütközött egy személyautó hétfő délután a 6-os úton Hird közelében. Túl gyorsan ment a személyautó, megcsúszott a jeges úton és áttért a szemközti sávba. A személyautó vezetője súlyosan sérült, a buszban ülőknek nem esett bajuk. Egy órán át tartott a műszaki mentés és a helyszíni szemle, addig a rendőrség teljes szélességben lezárta az utat

Négy graffitist fogtak a rendőrök Pécsett

Frissen festett házfalat firkált össze négy tizenhat éves fiú Pécsett a Rókus sétányon hétfő délután. A rendőrök elkapták őket, szabálysértési eljárás indítottak ellenük.

Hazudott a férjének és félrevezette a rendőröket

Hazudott a férjének és félrevezette a rendőröket egy mohácsi asszony hétfőn. Nem tudott elszámolni harmincezer forinttal, ezért azt mondta otthon, hogy kirabolták az utcán. A férj azonnal szólt a rendőröknek. A nő a nyomozóknak hamar bevallotta, hogy csak kitalálta az egészet. Azt mondta azért hazudott, mert félt elmondani a férjének, hogy nem jönnek ki a fizetésükből, a harmincezer forintot pedig nem elverte, hanem egy múlt havi kölcsönt fizetett vissza belőle.

Füstölőt fosztottak ki Kisharsányban

Kolbászokat, stifoldert, disznósajtot loptak ismeretlenek egy kisharsányi ház füstülőjéből a napokban. A gazda kára közel százezer forint, a rendőrség lopás miatt indított nyomozást.

Súlyos baleset történt az 58-as úton hétfő délután

Súlyosan megsérült egy huszonhárom éves fiatalember az 58-as úton Túrony közelében. Túl gyorsan ment az autójával, megcsúszott a jeges úton és összeütközött a szemből érkező személyautóval. A járművekben másfél millió forint kár keletkezett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés