Robogjunk Pécsett VeloSophie-val!

Bereczki Lajos Közélet
PDF

Vagyis mindazok robogjanak, akik kedvet éreznek egy csodálatos, váltós Csepel kerékpárral bejárni Pécs utcáit, tereit. A szolgáltatás egy hete áll a vállalkozókedvűek rendelkezésére. Tizenegy gyönyörű, fekete bicaj várja azokat, akik a száguldás helyett a tempós nézelődést részesítik előnyben. Mindezt nagyon előnyös áron kínálja, a magát kölcsönzőnek, szerviznek és közösségi helynek aposztrofáló vállalkozás.

 

 

 

 

- Sleiner Tamás a VeloSophie „frontembere”, egy személyben viszi a kölcsönzőt, de ha kell a villáskulcsot is megfogja, most éppen hellyel kínál a Király utca 9. alatti „bázison”. Rátérek jövetelem céljára:  sokan viszik a bringákat Tamás?

 

- Megjárja, ahhoz képest, hogy a múlt héten pénteken nyitottunk, tűrhető a forgalom. Sajnos a 11 Csepelt még nem tudjuk maradéktalanul „hadrendbe” állítani, mivel az összeszerelés még tart. A „nyers” kerékpárok felturbózása történik, kapnak egy agyváltót, ami nagyban hozzájárul az itteni terepviszonyok leküzdéséhez. A hollófekete csodákon kívül még van vagy 20 használt bicajunk, amit szintén vihet, aki csak akarja.


 

- Pontosan mennyibe is kerül mindez?

 

- Naponta 2500 forint, ha nem csak egy napra kell a jármű, akkor ez a második naptól már csökken, egészen a kölcsönzési idő végéig. Hosszabb időre már egyéni konstrukciókat alkalmazunk.


 

- Éppen egy kisebb külföldi csapat hagyta el az udvart, a németet és angolt is jól beszéled. Milyen ajánlatod van számukra a kölcsönzésen kívül?

 

- A nyelvismeret szükséges ahhoz, hogy az idelátogató turistákkal is szót értsek. Nekik speciális szolgáltatásként csoportos 8-10 fős, vezetővel kiegészített túrákat javaslunk, akár Villányig is elmegyünk velük, egy kis borkóstolásra, vagy kulturális programokra.


 

- Nagyon megkapó ez a belső tér, nagyon kevesen ismerik ezt az udvart. Milyen lehetősége van az ide beeső embereknek?

 

- Kellemes klíma van az udvarban, leülhet itt bárki, megpihenhet, beszélgethet, megvárhatja a bicaj javítását. Még gondolkodunk a közösségi tér fejlesztésén, mindenesetre látunk benne fantáziát.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

 
0 #2 Guest 2010-04-19 13:41
Terjed a bicajozás és ez nagyszerű. Annak is örülök, hogy vannak ilyen jó kis helyek már a városban. (vagy legalábbis lesznek).
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-04-19 10:26
Végre egy jópofa dolog ebben a városban!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés