A pécsi Janus Pannonius Gimnázium csapata bekerült a PénzSztár vetélkedő döntőjébe

2013. december 06. péntek, 18:53 Rövid Hírek
PDF
A több hónapon át tartó fordulók után 2013. december 5-én Budapesten a benevezett 1120 csapat közül immár a 7 legjobb mérkőzött meg a PénzSztár vetélkedő izgalmas elődöntőjén. A pécsi Janus Pannonius Gimnázium "Aranycsapata" bravúros teljesítményt nyújtva a második helyet szerezte meg, s így ott lesz a december végén megrendezésre kerülő végső döntőben.

A vetélkedő házigazdája, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség a Budapesti Gazdasági Főiskola auláját választotta a verseny helyszínéül, s ott várta az ország különféle pontjaiból érkező csapatokat.
A korábbi, megyei és regionális fordulóktól eltérően az újdonság erejével hatott néhány feladat a középiskolásoknak,mint például a jól ismert "Tabu", vagy a "Mi újság a világban" elnevezésű feladatok. Emellett a korábban megismert feladattípusok is szerepeltek az ismételten 10 fordulós verseny keretén belül. Mind a Zsűri, mind a játékostársak
és nézők, szurkolók számára érdekes volt látni a versenyzők által előre elkészített, kreatív videót a felkészülésük történetéről. A csapatok teljesítményét egy immáron öt főből álló Zsűri értékelte: Dr. Turi Dénes az OTSZ Alelnöke, a Zsűri Elnöke, Dr. Kálózdi Tamás, a Signal Biztosító Elnök-vezérigazgatója, Balázs Árpád, a PwC Magyarország Könyvvizsgálati Üzletágának Vezetője, Szabó Levente, a TakarékBank Zrt Vezérigazgatója, Vojnits Tamás, a TakarékBank Zrt. Elnöke.

Az izgalmakkal teli versenyen végül a négy legeredményesebb csapat a Monopuli Csepregről, az Aranycsapat Pécsről, az egri MoneySpeaks és a Banderium Békéscsabáról. A Szigetvári Takarékszövetkezet szívből gratulál minden kedves indulónak, további sok sikert és eredményes szereplést kíván a még versenyben lévő csapatoknak a végső, országos döntőben!

 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés