Legfrissebb közlekedési hírek Pécsett

Bereczki Lajos Rövid Hírek
PDF
A Sopianae-terv keretében felújított Nagykozári úton május elejétől újra lehet közlekedni.

A hét második felében a Megye utca az Anna u. – Papnövelde u. közötti szakaszon néhány napra aszfaltozás miatt teljes szélességében le lesz zárva.

A Szent Mór utcai munkálatok befejezése a József utca és Mária utca közötti szakaszon egy nem várt technikai probléma miatt néhány hetet késik.

A Szőlő utca Magaslati út feletti részén marás, majd – az utca meredeksége miatt – kézi bedolgozású aszfaltozás veszi kezdetét a jövő héten. Az építési időszakban az itt élők csak munkaidőn kívül közelíthetik meg járműveikkel az ingatlanaikat.

Az Irgalmasok utcája alsó szakaszának építése miatt a Kossuth téri mélygarázs használóinak rendkívüli figyelmet kell fordítaniuk a parkoló biztonságos elhagyására. Amíg az építési munkák lehetővé teszik, a Rákóczi útra való kihajtást a kivitelező az Irgalmasok utcáján keresztül biztosítja. A Citrom utca forgalmára továbbra is a behajtani tilos tábla korlátozása van érvényben.

A Várady Antal u. részleges lezárása május 8-ig, a burkolat helyreállítása után megszűnik.
A Honvéd utca – Ifjúság utca kereszteződésében korszerűsítési munkák miatt útszűkület, a csúcsidőben torlódások fordulhatnak elő a jövő héttől.

Kérjük a közlekedők türelmét és megértését!

Közlekedési Operatív Csoport
Polgármesteri Hivatal

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés