Válts az Apollóval!

2014. január 24. péntek, 15:23 Film
PDF

Az Apolló hívja Pécset! projekt első állomásaként, Michelisz Norbert és Szujó Zoltán estjére, 2014.02.01-én, szombaton 19:00 órás kezdéssel rendhagyó találkozásra hív az Apolló mozi, ahol ezúttal az autó-motor sport gördül le a mozivászonról. A sportág két kiemelkedő egyénisége, Michelisz Norbert és Szujó Zoltán interaktív és belekérdezős beszélgetése kíséri majd végig ezt a kivételes estét, a filmvásznon pedig Niki Lauda és James Hunt 76-os legendás párharcát követhetjük nyomon.

 

Michelisz Norbi felajánlásával az Apolló moziban két jegyet is kisorsolnak a WTCC májusi Hungaroring versenyére paddock jeggyel, valamint egy extra ajándékot is.

A HÁZIGAZDÁK:
Michelisz Norbert, a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevője, a 2009-es SEAT León Európa-kupa győztese, Pécsett élő autóversenyzőnk, aki Forma1-es autót is vezetett már, és orfűi szakadékot is látott már közelről, ezek mellett pedig az Apolló mozi támogatója is.
Szujó Zoltán, újságíró, sportriporter, 2002 óta a Forma-1-es futamok helyszíni közvetítéseinek vezetője, aki 2007-ben versenyzőként is részt vett a Magyar Suzuki Swift Kupában.

A FILM:
Hajsza a győzelemért / Rush
amerikai-német-angol életrajzi dráma, 123 perc, 2013
Rendező: Ron Howard
1976 - a Forma 1 aranykora, a látványos száguldó cirkusz legendás szezonja, két felejthetetlen versenyző harcával: James Hunt, a vagány brit pilóta, a Forma 1 rocksztárja, és Niki Lauda, az osztrák fegyelmezett zseni, az 1975-ös világbajnok néz egymással farkasszemet a világ legveszélyesebb pályáin. Igazi ellenfelek, akik bármire képesek a győzelemért.
A támogatói jegy ára: 3000 Ft amely tartalmazza a belépőt a beszélgetésre és a filmvetítésre és két tombolajegyet az ajándékok kisorsolásához.

Jegyek korlátozott számban kaphatók. Jegyfoglalás ITT.
Jegyvásárlásoddal és személyes jelenléteddel az Apolló Mozi működését és fennmaradását támogatod.

Hirdetés
Hirdetés