Farsangoló HANGoskodás

2014. január 29. szerda, 17:41 Színház
PDF
A Bóbita Bábszínház 2014. február 8-án, szombaton ismét megrendezi immár hagyománnyá vált télűző mulatságát, a „Farsangoló HANGoskodást.

Délelőtt 10 órakor csecsemőszínházi előadásra és a Mesekuckóba látogathatnak legapróbb nézőink, délután 16 órától pedig az „Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona” című bábelőadást nézhetik meg az érdeklődők.

A 16 órakor kezdődő bábelőadás után kerül sor a Hang Gábor-díj ünnepélyes átadására, melyet a Bóbita társulatának egy tagja kaphat meg évről évre a társulat tagjainak szavazata alapján.

Az aktív elfoglaltságra vágyó, ügyes kezű vendégek 15 és 18 óra között farsangi álarcokat készíthetnek a kézműves teremben.

19 órától 22 óráig feje tetejére áll a megszokott világ a bábszínházban.

Erre az időre elvarázsoljuk a színházat, megnyitjuk a nagyközönség által nem vagy egészen másként ismert tereket, és nem mindennapi izgalmakkal, játékokkal, kalandokkal várjuk FELNŐTT nézőinket!


Lesz tombola is, amelynek nyereményei az estre érkező nézők által felajánlott tárgyakból kerülnek ki! Kérjük tehát az „elvarázsolt színházba” indulókat, hozzanak magukkal egy-egy olyan mókás tárgyat, amit szívesen felajánlanak tombolatárgyként!

20 órától a kamarateremben a Nokedli Zenekar játszik – figyelem, táncolni, énekelni, kikapcsolódni ajánlott, sőt kötelező!

 

A „Farsangoló Hangoskodás” jegyárai:

Csecsemőszínházi előadás: 800 Ft/ fő

Mesekuckó = 700 Ft/baba-mama-páros

Bábelőadás a Kós Lajos teremben: 900 Ft/fő


„Elvarázsolt színház FELNŐTTEKNEK!” (mely tartalmazza a belépőt a Nokedli Zenekar koncertjére, illetve a táncos mulatságra: 450 Ft/fő + 1 otthonról hozott tárgy a tombolához! 

Tombola: 100 Ft/darab

 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés