Tömegverekedés karácsony után

Rövid Hírek
PDF
 Tömegverekedés egy presszó előtt

Tömegverekedés volt Nagynyárádon egy presszó előtt vasárnap éjjel. Körülbelül tízen ütötték egymást, egy férfinak felrepedt a fejbőre, másnak nem esett nagyobb baja. A rendőrök próbálták kideríteni, hogy ki kezdte és miért, de senki nem tudta megmondani, mindenki részeg volt. Csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás.

Lopott autóval, részegen, jogosítvány nélkül

Lopott autóval hajtott árokba egy részeg férfi Kővágószöllősön szombat éjjel. Kiszállt az autóból, és elszaladt, a rendőrök a közelben fogták el. Kiderült, hogy az autót néhány perccel korábban egy garázsból lopta. A huszonöt éves férfinak ráadásul nem volt vezetői engedélye, a bíróság eltiltotta, mert egyszer már elkötött egy autót. A férfi ellen büntető- és szabálysértési eljárás indult. Az okozott több százezer forintos kárt ki kell fizetnie.

Ékszereket, parfümöket akart lopni

Fennakadt a lopás jelző kapun egy ötvenéves férfi egy pécsi nagyáruház pénztáránál vasárnap. A biztonsági őrök elvezették, ékszereket és parfümöt találtak a zsebében, harmincezer forint értékben. A férfival szemben lopás miatt indult eljárás.

 

Zsobrák Péter r.szds.
szóvivő
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

.

 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés