Széchenyi tér - magyar rekord

Széchenyi tér - magyar rekord

Közélet
PDF
Sajtóközlemény
Magyarországon ilyen rövid idő alatt ekkora beruházás még sosem készült el, mint a pécsi Széchenyi tér felújítása. A kivitelező Bayer Center Kft. ezúton szeretne köszönetet mondani mindenkinek, akinek része volt a munkálatokban.




A Bayer Center Kft. szeretne köszönetet mondani a pécsieknek a türelemért, amellyel segítették, hogy a város főterének felújítása a lehető leggyorsabban eljusson arra a pontra, amikor mind a városiak, mind a Pécsre érkezők már használhatják a teret.

A köszönet kijár az önkormányzatnak, az engedélyező hivataloknak, az alvállalkozóknak, a régészeknek, hiszen sok száz ember munkája és rugalmassága kellett a gyors kivitelezéshez, mindamellett, hogy a Bayer Center munkatársai még a farkasordító hidegben is dolgoztak a tér elkészültén.

A Széchenyi tér időre használhatóvá vált. A kivitelezés során keletkezett apróbb hibákat a következő hetekben javítani fogjuk, és a további térelemeket, díszítő elemeket, valamint a szökőkutakat pedig az időjárás javulását követően néhány hetes munkával fogjuk elkészíteni. Ennek eredményeként a tavaszi turista szezonra már teljes pompájában lesz látható és használható a tér.

A Bayer Center Kft. teljesítette vállalását, és a kulturális fővárosi évad kezdete előtt a Széchenyi teret a terveknek megfelelően megújította.

Pécs, 2009.december 28.

Bayer József
Bayer Center Kft.

Hozzászólások

 
0 #2 Guest 2009-12-29 07:41
miért, Nyomták,mint a fene a melót.Jó,vannak hibák, de alapvetően kész a tér. Az EKF megnyitó után szépen kijavítgatják azokat.
Idézet
 
 
-1 #1 Guest 2009-12-28 15:05
na neee
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés