Ingyenes kertmozi nyereményjátékkal a Kossuth téren

Rövid Hírek
PDF

Érdemes lesz a Kossuth térre kilátogatni a brazíliai focivébé szünnapjain is, mert lehet, hogy a játékosok pihennek, azonban a „Szalon Foci-VB Sörkert” szervezői ekkor sem fújják le a meccset. Aki szereti a jó magyar filmeket és a kertmozi hangulatot, július 6-án és 10-én 18:30-tól mindenképp üljön ki a térre és élvezze a magyar filmtörténet örökzöldjeit.

Mindezt ingyen, sőt! A kertmozi nézői duplán nyernek: egyrészt a rövid felvezetők után magát a filmélményt, másrészt, ha figyelmesen nézték a kivetítőt és a filmek után a kérdésekre jól válaszolnak, söröskupont nyernek, melyet a helyszínen beválthatnak.

Július 6-án (vasárnap) a sort mi más nyithatná, mint a Régi idők focija, hiszen nekünk mindig „kell egy csapat”. Még egy klasszikust tartogat az este, az Egészséges erotikát, a „ladagyári” pikáns, groteszk kalandokkal.

A „második félidőben”, július 10-én (csütörtökön) elsőként A csodacsatár lép pályára, melynek egyik különlegessége, hogy a főszereplője Puskás Ferenc, ráadásul önmagát alakítja. A kertmozi programja egy másik csemegével zárul, Eperjes Károly A legényanya címszerepében többek közt azt is megtapasztalja, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy anyai örömök elé néző apukának.

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1484901588413917/?ref=22

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés