Állatkertek Éjszakája a Zsolnay Kulturális Negyedben

2014. augusztus 26. kedd, 18:52 Közélet
PDF
A Pécsi Állatkert Közhasznú NKft. és a Zsolnay Örökségkezelő NKft. is csatlakozott az országos Állatkertek Éjszakája programhoz. Augusztus 29-én 16 órától állatnézegetővel, tematikus előadásokkal, planetáriumi vetítéssekkel találkozhatnak az érdeklődők a Zsolnay Kulturális Negyedben.

Természetesen idén is az állatokon lesz a hangsúly, Pécsett két helyszínen is ismerkedhetnek a látogatók az állatvilággal. Az Akvárium–Terrárium belvárosi épületében látványetetésekkel, előadásokkal, játszóházzal és állatsimogatóval készülnek a gondozók, és olyan különleges állatokkal, mint az orrszarvú leguán, az indiai csillagteknős, a szőnyegmintás piton, a kéknyelvű szkink, a  tigrispiton, a nagy anakonda és a rombusz krokodil.

A Zsolnay Kulturális Negyedben állatsimogató mellett a programokhoz állatos témával kapcsolódó Varázsóra előadás is lesz, a Planetáriumban pedig emelt számban az Állatok a csillagos égbolton című előadás várja a látogatókat.

Az Akvárium–Terrárium és a Zsolnay Kulturális Negyed között 30 percenként kisvonat közlekedik majd.
Jegyár: 300 Ft/fő
Első járat: 15.30-kor indul a Terrárium elől a Negyedbe.
Minden egész órakor a Negyedből indul a Terráriumba.
Utolsó járat 21.30-kor a Negyedből a belvárosba.

A két helyszín kombinált ára kedvezményesen: 1500 Ft/felnőtt és 1000 Ft/gyermek

Kombinált jegyet a Zsolnay Örökségkezelő NKft. pénztáraiban (Zsolnay Kulturális Negyed és Cella Septichora Látogatóközpont) lehet venni, vagy elővételben megvásárolhatók a Jegymesteren.A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés