"ÚTINFORM" Pécs

Rövid Hírek
PDF
Amennyiben az időjárás engedi, május 22-én, szombaton, az Ifjúság útja–Édesanyák útja kereszteződésében közműkiváltási munka lesz. Az egy napig tartó félpályás útlezárás végeztével ideiglenesen helyreállítják az útpályát, tehát az újabb munkálatok megkezdése előtt ismét teljes szélességében lehet igénybe venni a kereszteződést.

A Bartók B.–Kodály Z.–Klimó Gy.–Aradi Vértanúk útja kereszteződés körforgalmi csomóponttá való átépítése a héten tapasztalt esőzések miatt nem kezdődött el. Tervek szerint – az időjárási előrejelzéseket figyelembe véve – a munkálatok május 26-án elindulnak.
Az építés várhatóan 8-10 hetet vesz igénybe. Ezalatt a csomópont csak az autóbuszok számára lesz átjárható, de az érintett a 32-es, 34-es, 35-es járatok a munkálatok bizonyos időszakában – körülbelül június végéig – megváltozott útvonalon közlekednek. Bővebb információt a terelést megelőző napoktól kezdődően a PK Zrt. honlapján találhatnak.
A személygépkocsival közlekedők számára a terelőútvonalakat táblákkal jelzik, az érintett csomópontot ugyanis nem vehetik igénybe.

Közlekedési Operatív Csoport
Pécs MJV Polgármesteri Hivatal

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés