Jótékonysági vetítés az Urániában

Jótékonysági vetítés az Urániában

Bereczki Lajos Rövid Hírek
PDF
Az előző évek sikerére alapozva, az Uránia Mozi vezetése ismételten jótékonysági vetítést szervez a hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik számára. A cél nem más, mint hogy ezen gyerekek legalább egyszer részesülhessenek a 3D-s mozizás élményében. Ahogy a tavalyi évben is egy premierfilmmel kedveskedett az üzemeltetés, idén sem szándékozik eltérni eme szándékától. A már hagyomány jellegű vetítésen idén A kis kedvencek titkos élete című animációs filmet tekinthetik meg a meghívottak.

Ahogy az elmúlt két évben, idén is a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ nyújtott nagy segítséget a vetítés megszervezésében. Velük karöltve várjuk a megannyi csillogó szemű gyermeket, hogy örömet és szórakozással teli pillanatokat szerezzünk a szürke hétköznapjaikba.



Program:

 

13:30 - a meghívottak fogadása (kukorica és üdítő osztása)

14:00 - Szabó Krisztián, az Uránia Mozgókép Kft. ügyvezető igazgatója megnyitja az eseményt; ezt követően Pécs Megyei Jogú Város polgármester helyettese beszél az ünnep szellemében az egymás megsegítéséről és a feltétel nélküli adakozás fontosságáról.

14:15 - A beszédeket követően filmvetítés veszi kezdetét.

 

Időpont: 2016. december 05. 13:30.

Helyszín: Pécs, Hungária u. 19., az Uránia Mozi épülete

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés