Pécs város közlekedését érintő legfrissebb események, változások:

Pécs város közlekedését érintő legfrissebb események, változások:

Rövid Hírek
PDF
A Bartók Béla u.–Kodály Zoltán u.–Klimó György u.–Aradi vértanúk útja kereszteződés körforgalmi csomóponttá való átépítése megkezdődött. Az odavezető valamennyi utca mind a négy irányból zsákutca. A jelzőlámpás forgalomirányítás kizárólag a buszközlekedés szabályozására vonatkozik. A kereszteződésbe behajtó személygépkocsik vezetői büntetésre számíthatnak. Az autótulajdonosokat érintő hasznos információ továbbá az is, hogy az építési területen bekövetkező gépjárműkárokért a biztosító nem teljesít kártérítést.

A következő kerülőutak ajánlottak: észak felé a Hunyadi út–Surányi Miklós u., dél felé a Petőfi út–Hungária út–Rákóczi út. Az építés várhatóan 8-10 hetet vesz igénybe.

A Kacsó Pongrác utcába a be és kihajtás észak felől, a Bartók Béla utcából történhet. A Radnics u. forgalmi rendje megváltozott, jelenleg az utca déli irányba egyirányú.

Felhívjuk az utazásszervezők figyelmét, hogy a belváros közvetlen közelében kijelölt turistabusz megállóhelyek csak a ki és beszállítás idejére vehetők igénybe. A egyéb gépjárműveknek rövid időre sem szabad ott megállni.

Közlekedési Operatív Csoport
Pécs MJV Polgármesteri Hivatal

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés