Reneszánsz Próbatétel kis hercegnőknek és vitézeknek a Piknik Parkban!

Reneszánsz Próbatétel kis hercegnőknek és vitézeknek a Piknik Parkban!

Bereczki Lajos Rövid Hírek
PDF
Szeretettel meghívunk Téged és családodat a 2010. június 12-én, szombaton 14:00 órakor kezdődő "Hercegnők és vitézek reneszánsz próbatételére", a csodálatos és titkos Piknik Parkba!

Nagyszabású, izgalmas kalandot szerveztünk a tündéri barokk kertbe kis lovagoknak és hercegnőknek, a reneszánsz kor szellemében. A várfalak között a középkort idéző játékos kalandtúránk a gyermekeket és szüleiket kreatív kézműves, ügyességi és egyéb vidám feladatokkal várja, melynek végén igazi hősöket és királynőket ünnepelhetünk!

ElsÅ‘ rendezvényünket (KultúrkaLand Gyermeknap) az esÅ‘ elriasztotta, de Å‘sszel bepótoljuk! Második - múlt heti - rendezvényünkön családi kertészkedés zajlott, mely során több száz fácskát és dísznövényt ültettünk el a Parkban a gyerekekkel együtt.  ErrÅ‘l fotókat és beszámolót itt találsz.

A Piknik Park rendezvénysorozat programjai, foglalkozásai, eszközei, játékai, uzsonnái, frissítői, léggömbjei és légvára természetesen ingyenesek lesznek, köszönhetően a széles körű helyi civil összefogásnak és a pécsi támogatóknak, adományozóknak, valamint az önkéntes pécsi polgároknak, no és persze a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa projektnek.

További programjainkról és a Piknik Parkról - mint helyszínről - részleteket, friss információkat a weboldalunkon találsz. Bejárat a Modern Magyar Képtár udvarán keresztül (Káptalan u. 4). Plédet, társalkodónőket, fegyverhordozókat is hozz magaddal! :)

Szeretettel várunk Téged és családodat!

Ui: még 7 fő önkéntes nagysegítséget keresünk szombatra.

 

Szívélyes üdvözlettel:

A pécsi Piknik Park szervezői
www.piknikparkpecs.hu

 


    

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés