Utolsó munkafázisához érkezett a Kürt utcai vezetékfelújítás

Utolsó munkafázisához érkezett a Kürt utcai vezetékfelújítás

2019. november 07. csütörtök, 19:56 Rövid Hírek
PDF

A Kürt-Jakabhegyi-Ifjúság útja kereszteződésében végződik a Kürt utca víziközmű-hálózatának felújítása: a szakemberek a Kürt utcában újonnan kiépült 400 mm átmérőjű ivóvízvezetéket kötik össze a Jakabhegyi út felől érkező töltő vezetékkel, valamint földbe kerül az utolsó szennyvízcső is.

A munkálat miatt november 8-án, pénteken 16 órától november 11-én, hétfő hajnalig elzárják a forgalom elől a Kürt-Jakabhegyi-Ifjúság útja kereszteződését. Ez idő alatt a 30, 30Y, 103, 130 és 55 jelzésű buszok nem tudnak megfordulni a Kürt utcai fordulóban, emiatt terelőútvonalon közlekednek, amelyről részletes információ a Tükebusz honlapján (www.tukebusz.hu) érhető el. A lezárást hétfőn 4:30-kor oldják fel, az első reggeli buszjárat 4:45-kor zavartalanul közlekedik majd.

További forgalmi változások:

A munkálatok idejére a Mikes Kelemen utca mindkét irányból járható lesz, biztosítva a Jakabhegyi út megközelíthetőségét. Az Ifjúság útja a Honvéd utca felől, a Kürt utca pedig a Szigeti út felől a buszforduló irányába azonban zsákutcává válik. A tájékozódást táblák segítik, kérjük, figyeljék a jelzéseket!

 

Forrás: Tettye Forrásház Zrt.

Hirdetés
Hirdetés