AlkoTárs 2.0 - Jótékonysági aukció és vásár

AlkoTárs 2.0 - Jótékonysági aukció és vásár

2019. december 12. csütörtök, 19:27 Közélet
PDF
Az AlkoTárs egy kreatív adománygyűjtő kampány, amelyben az Élmény Tárba járó gyerekek által rajzolt képeket művészek alkották újra, gondolták tovább. Az alkotási folyamatba felhíváson keresztül kapcsolódhattak be amatőr és hivatásos művészek. Összesen 44 alkotó jelentkezett és gondolt újra gyermekalkotásokat, ezekből végül 47 új munka született, melyekre december 14-én lehet licitálni az AlkoTárs 2.0 - Jótékonysági aukció és vásárban a P'artisan art & design shop-ban.
Az Élmény Tár az Emberség Erejével Alapítvány esélyteremtÅ‘ közösségi tere, amely kapaszkodót ad gyerekeknek, fiataloknak. 2010 óta dolgozunk Gyárvároson, teljesen alulról szervezÅ‘dÅ‘ kezdeményezésként. 

A hozzánk járó gyerekeknek egy biztos pont vagyunk, akiket mindig megtalálhatnak, akikhez mindig fordulhatnak és akikrÅ‘l tudják, hogy segítenek, ha baj van. LehetÅ‘séget biztosítunk a fiataloknak, lehetÅ‘séget a fejlÅ‘désre, kibontakozásra, a konfliktusok megoldására, az útkeresésre és mindarra, amit nem biztos, hogy minden család meg tud fizetni. 

Civilek vagyunk és hiszünk az alulról induló kezdeményezések erejében és a független fenntartásban, működésben. Fenntartásunkat külföldi pályázatokból, magán- és céges adományokból, társadalmi vállalkozásból finanszírozzuk. Kreatív utakat keresünk arra, hogy üzenetünket célba juttassuk és széles körben ismertté tegyük küldetésünket.

Az AlkoTárs adománygyűjtÅ‘ kampányt nem csak azért találtuk ki, hogy a fenntartásunkat segítse, hanem, hogy a gyerekek által készített munkák ismertté váljanak, sikerélményt élhessenek meg, büszkék lehessenek magukra! 
Az AlkoTárs program során elkészült munkák egy része december 14-én, 18 órakor a P'artisan art & design shop-ban kalapács alá kerül, másik részét pedig fix áron lesz majd lehetőség megvásárolni.

A képpárokon kívül neves pécsi művészek, galériák ajánlottak fel további munkákat az aukcióra, amelyek bevételének egy része szintén az Élmény Tár fenntartását segíti majd. A felajánló művészek között olyan nevek találhatóak, mint Pinczehelyi Sándor, Pál Zoltán, Ernst András, Somody Péter, s megjelennek az ifjú feltörekvő művészek munkái is.

Az kikiáltási árak és a munkák itt tekinthetÅ‘k meg:  
elmenytartanoda.wordpress.com/tamogatas/alkotars-2-0/ 
A Facebook esemény itt található:
facebook.com/events/2624232937663803/




Hirdetés
Hirdetés