Költözik a PTE KK Szemészeti Klinika

2020. március 14. szombat, 09:22 Rövid Hírek
PDF

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (PTE KK) az illetékes minisztériummal és szakhatóságokkal szoros együttműködésben felkészült a járványügyi helyzet hatékony kezelésére.

 Ennek részeként megkezdődött az ellátások átszervezése. A PTE Szemészeti Klinika átmenetileg 2020. március 16-tól a Megyei Kórház területéről, a Rákóczi úti telephelyről az Akác utca 1. szám alatti telephelyre, a 3. épületbe költözik. Ugyanettől a naptól a szemészeti betegellátás a sürgős ellátások végzésére korlátozódik. Műtéti beavatkozást is csak sürgősséget igénylő esetben végez a Szemészeti Klinika.

A járóbeteg szakrendelésekre korábban kiadott előjegyzési időpontokat átütemezik egy későbbi időpontra. A Szemészeti Klinika munkatársai telefonon keresik fel a betegeket az újabb időpont egyeztetése céljából.

Szemészeti szakrendelésekre jelenleg új előjegyzést kérni nincs lehetőség, sürgős esetben az Akác utcában kereshetik fel a szemészeti ambulanciát.

Az ellátások esetleges változásairól a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ honlapján (http://kk.pte.hu/) tudnak betegeink tájékozódni, ahol naprakész információk találhatók.

Forrás: PTE

 

Hirdetés
Hirdetés