A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

2020. május 26. kedd, 09:36 Zene
PDF
Kedves Közönségünk! Az elmaradt - március 11-től április 30-ig kitűzött - előadásaink pótlása az idei évadban már nem, csak a következő évadban lenne lehetséges. Úgy véljük, akkor járunk el felelősen, ha Önöket sem tesszük ki további bizonytalanságnak, ezért úgy döntöttünk, hogy az elmaradt előadásainkat nem tűzzük ki új időpontban.
 
A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:180 § értelmében Önök (5 éven keresztül) jogosan jelezhetik felénk visszatérítési igényeiket, tehát az elmaradt előadások jegyeinek és bérleteinek ára Önöknek visszajár.
 
Nehézségeinket megértve sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy szívesen csatlakoznának a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, illetve jegyüket egy később felhasználható utalványra váltanák. Megköszönve nézőink támogatását, ezeket a lehetőségeket is felkínáljuk.
 
Annak érdekében, hogy minél tisztábban láthassuk a felénk fennálló követelések összegét, kérjük Önöket, hogy az alábbi űrlapok 2020. június 20-ig történő kitöltésével segítsék munkánkat.
 
Amennyiben Ön jegye árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat (#neváltsvisszajegyet), kérjük kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Lemondás a jegyár-visszatérítésről: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas
 
Amennyiben Ön úgy támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, hogy jegyének árát szabad felhasználású jegyre (utalványra) váltja, kérjük kattintson a lenti linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Szabad felhasználású jegy (utalvány) igénylése: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre/
 
Ez esetben utalványát e-mailben fogja megkapni, melyet 2020. december 31-ig tud érvényesíteni a Színház jegypénztárában, vagy online vásárlás alkalmával (pnsz.hu - jegyvásárlás). Az utalvány tulajdonosoknak elővásárlási jogot biztosítunk előadásainkra. Vásárláskor az utalványból a jegy ára kerül majd levonásra, a fennmaradó összeg továbbra is felhasználható lesz.
 
Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki június 20-ig, úgy tekintjük, hogy színházjegye árát szeretné visszakapni.
Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.
 
Tájékoztatjuk bérleteseinket, hogy elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad) a fenti opciók valamelyikét választva későbbi időpontban rendelkezhetnek. Az ehhez szükséges informatikai fejlesztés jelenleg folyamatban van. Minden bérletesünket értesíteni fogjuk, illetve kérjük, figyeljék a Pécsi Nemzeti Színház weboldalát!
 
Az Ahogy Tetszik bérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.
Ahogy Tetszik bérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyek a fenti online felületen utalványra váltók, vagy tulajdonosuk lemondhat a jegy áráról. Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki, úgy a jegye árának visszatérítéséről a későbbiekben tájékoztatjuk.
 
A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezőink felveszik a kapcsolatot, nekik nem szükséges a fenti űrlapon kérni az utalványra váltást.
 
Megértésüket és támogatásukat köszönjük!
További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. 
 
PNSz

Hirdetés
Hirdetés